Välkommen till

Katrineholm

SJÄLVFALLET

Historien bakom Självfallet

1 septemer 2009 jobbade Ida Plantin (då 18 år) sin första dag på sin nyinköpta salong på Djulögatan i Katrineholm. Hon köpte salongen som då hette Hårverksta’n från en dam som skulle gå i pension. I köpet ingick det en anställd kollega, och Ida kastades snabbt in i chefsrollen. Ida bytte snabbt namn på salongen till Självfallet, och under åren har hon jobbat både själv, med anställda, samt andra egna företagare som hyrt stol på salongen.


Att det blev just Självfallet som salongen skulle heta, var inte bara för den fiffiga ordvitsen om självfall, utan också för att det skulle vara självklart. Hon ville att Självfallet skulle bli en självklarhet för kunderna, och att alla självklart är välkomna. Det ska också vara en självklarhet att vara nöjd efter ett besök på salongen. Det har varit ledmotivet under alla dessa år, och som salongen fortfarande strävar efter.


I januari 2017 tog salongen ett stort kliv i utvecklingen och flyttade till en ny större, och bättre belägen lokal. Från 54 kvm, till 102 kvm, från Djulögatan 33, till Fredsgatan 17. I och med flytten förstärktes teamet med fler kollegor. Tillsammans är vi Team Självfallet.


Vi strävar efter att våra kunder ska trivas i salongen, lika mycket som vi gör. Vi vill ha ett lugnt och skönt klimat, där alla respekterar varandra och mår bra. Vi vill att våra kunder ska få lugn och ro, och ha en härlig stund. Vi har kunder i alla åldrar, från 2-åringar till 92-åringar, och alla ska känna sig varmt välkomna. Vi samarbetar mycket och hjälper och bollar idéer med varandra, allt för att Du som kund ska bli så nöjd som möjligt.


Varmt välkommen / Team Självfallet

Vi som jobbar på självfallet

Ida Plantin

Ida startade upp sin salong som 18-åring och har under åren hunnit med att ta sitt gesällbrev, blivit ambassadör för hårvårdsmärket Maria Nila, samt titulera sig som färgtekniker för samma märke. Hon älskar att hålla utbildningar på salonger för andra frisörer, och samtidigt få jobba på salongen med allt inom frisöryrket.

Malin Palmer

Malin tog examen 2014 och började arbeta på Självfallet i augusti 2015. Hennes utveckling har gått spikrakt uppåt och idag är hon en självklarhet på salongen. Malin är ansvarsfull och har koll på läget så därför kan man fråga henne om allt. hon är en klippa rakt igenom!

Louise Blomqvist

När Louise tog tag i drömmen om att bli frisör, var gymnasietiden redan förbi. Modig och stark, flyttade hon till Barcelona för att plugga på Barcelona Hair Acadamy. Nu är hon färdig, tillbaka i Sverige och sen hösten 2017, på plats hos oss - redo att sätta händerna i sin dröm!

Olle Plantin

Olle är en Bichon Havanais (född januari 2014) och jobbar halvtid på Självfallet. Han är en allergivänling liten kille som älskar att chilla på salongen och träffa nya kunder. Han är lugn och trygg, och älskar alla kunder som gärna myser med honom. Trots sin relativt unga ålder beter han sig gärna mer som en liten gubbe, så vill man inte hälsa, lär han inte bry sig heller.

Självfallet Katrineholm © Adress: Fredsgatan 17, 64130 Katrineholm - Telefon: 0150-52626